Livrarea produselor

Livrarea produsului achizitionat reprezinta modul in care acesta ajunge la cumparator, acesta intrand in posesia lui. Livrarea se realizeaza de catre firmele colaboratoare specializate, sau prin intermediul curierilor proprii ai vanzatorului. Livrarea se face in conformitate cu Ordonantea Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003Legea 365/2002Legea 363/2007 si OUG 174/2008.

Livrarea produselor se efectueaza de catre firma de livrari printr-o expeditie. Expeditia consta in transportul fizic al produsului catre destinatia furnizata de client si punerea acestuia in posesia obiectului achizitionat. 

Firma de livrare lucreaza dupa propriul program si organizare, independent de cea a vanzatorului. Eventualele intarzieri ce pot aparea in procesul de livrare tin strict de firmele de transport.

Livrarea prin intermediul firmei de transport se realizeaza conform standardelor si procedeelor specific implementate si folosite de catre aceasta firma. Nu suntem raspunzatori de intarzierile sau erorile provocate din vina acestei firme.

Firma de transport dispune de agentii in orice judet de pe teritoriul Romaniei, agentii prin care va trece fiecare expeditie din acea zona. Localitatile aflate la distante indepartate de agentia teritoriala pot avea intarzieri la livrare.

In cazul aparitiei unor situatii neprevazute (blocaje trafic, conditii meteo nefavorabile, imposibilitatea mijloacelor de transport in comun de a-si efectua traseele), ne rezervam dreptul de a amana comanda.

Pentru vizualizarea informativa a tarifelor aferente expeditiilor de livrare, va rugam sa consultati sectiunea"Livrare".Tarifele in vigoare sunt de asemenea comunicate in cadrul plasarii unei comenzi, de catre reprezentantul de vanzari al firmei.

Comenzile vor fi livrate la nivel national fara costuri suplimentare celor afisate la sectiunea "Livrare", pentru toate localitatile aflate in afara ariei agentiei terioriale a curierului.

Prin acceptarea livrarii, cumparatorul este de acord cu tarifele de expeditie si timpii de livrare.Raspunderea

Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru nicio situatie ce tine de intarzierea sau neefectuarea expeditiilor, dupa incredintarea acestora catre societatile colaboratoare care efectueaza livrarea coletelor. Aceste situatii tin strict de modul de operare si politica de functionare a firmei de curierat, termenele de livrare afisate pe site in cadrul paginii produsului sau a paginii unde se va selecta modul de transport in momentul comenzii, fiind strict estimative si informative.

Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierea expeditiilor, cauzata de conditii meteo nefavorabile, stari de necesitate, dezastre naturale sau alte situatii exceptionale. Ne absolvim de orice raspundere legata de neprimirea produsului in cazul in care clientul nu a putut fi contactat, nu a fost gasit la adresa de livrare sau a solicitat schimbarea datelor de livrare curierului, a amanat livrarea fara o instiintare prealabila, valabile in cazul produselor comandate prin curierat rapid. De asemenea nu ne asumam raspunderea pentru raspunsurile eronate oferite de agentii firmelor de curierat.

Vanzatorul nu este responsabil de daunele produse de utilizarea incorecta a produselor achizitionate.