Politica de retur

Conform O.G. 130/2000: "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Pentru returnarea produselor este necesar sa ne expediati prin intermediul unui e-mail numarul facturii, numele dvs. si un numar de telefon pe adresa contact@moutlet.ro, cel tarziu in a 10-a zi lucratoare de la data ridicarii/receptionarii expeditiei.

Returul produselor se va face prin intermediul Urgent Cargus. In cazul returului prin intermediul Urgent Cargus, costurile de transport, conform legislatiei in vigoare, vor fi suportate de catre cumparator si pot fi scazute din valoarea ce trebuie returnata acestuia. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de o copie dupa factura de achizitie.

In cazul in care produsele returnate, prezinta modificari fizice sau chimice, lovituri sau zgarieturi, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Procedura de returnare a produsului reclamat se stabileste de comun acord intre reprezentantul Vanzatorului si cumparatorul care a solicitat returul, in conditiile prevazute in prezentul acord.

Daca produsul receptionat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site sau prezinta defect, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru a fi inlocuit cu un alt produs sau poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Iar cumparatorul va furniza un cont iban pentru restituirea sumei.

Daca un anumit produs nu poate fi inlocuit cu un altul, atunci se va restitui integral contravaloarea acestuia.

Vanzatorul va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data la care produsul a ajuns in posesia sa.